facebook tracking
Våra olika funktioner

Försäljning

Connect

 
Vi har som vision att vara Norra Europas bästa försäljningsavdelning. Vill du hjälpa oss att bli det? Tveka inte att connecta med oss då!

Som säljare kan du jobba med att sälja in deltagande för utställare på våra event eller sälja in vår anläggning som det självklara valet för internationella kongresser och företagsmöten. Vi har även en stor kringförsäljning, vilket innebär att sälja in allt som en utställare kan behöva till sin mässyta eller monter.

 

Vad erbjuder vi dig?

Stockholmsmässan är ingen vanlig arbetsplats eftersom ingen dag är den andra lik. Du kommer att växa tillsammans med utmaningarna du möter i vardagen – och tillsammans med den breda kompetens som finns samlad i huset.

Vill du sedan utvecklas i någon speciell riktning så erbjuder vi både vidareutbildningar, genom vårt utbildningsinitiativ SM Academy, men du har också goda möjligheter att byta inriktning och roll inom företaget. Alla våra medarbetare utbildas i förmågan att ge service i världsklass – och vi premierar månadsvis de som utmärker sig.  

 

Jobbar du redan på Stockholmsmässan?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@stockholmsmassan.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor